Снимка: TrafficNewsИзненадващо, днес Окръжният съд е освободил под гаранция 23-годишния Румен

...
Снимка: TrafficNewsИзненадващо, днес Окръжният съд е освободил под гаранция 23-годишния Румен
Коментари Харесай

Пуснаха обвинения в убийство в Столипиново на свобода срещу парична гаранция от 5000 лева

Снимка:  TrafficNews

Изненадващо, през днешния ден Окръжният съд е освободил под гаранция 23-годишния Румен Александров - Каспър, който е упрекнат в убийствота на собствен комшия в квартал Столипиново, съобщи  TrafficNews .

``
реклама

Александров е освободен против 5000 лв. гаранция. Не е ясно по какъв начин ще реагират околните на убития Митко, които още в деня на убийството желаеха възмездие. През последните дни в махалата имаше засилено полицейско наличие, с цел да не се стигне до ексцесии. 

Припомняме, нещастието се разигра в събота на ул. " Батак ". Александров протегнал ръка на съседа си Митко Иванов поради своя държанка. Каспър е женен, само че от много време имал паралелна връзка с млада жена от дюнера, в който преди време работел. Митко Иванов живеел и работел в чужбина, преди дни си пристигнал за празниците. Успял да се срещне с много другари, излизал с разнообразни компании. До ушите на Александров стигнала информация, че Митко флиртува с любовницата му и той се ядосал. Отишъл да търси сметка на противника си и избухнал скандал. Словесната препирня минала във физически конфликт, Каспър извадил нож и намушкал съперника си. Митко умрял преди колата за спешна помощ да пристигна. 

24-годишният палач се опитал да избяга, само че служителите на реда от Шесто районно реагирали стремително и го задържали. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Прав
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР